ЗА НАС

UAnet стартира през 2011г – началото на дълго очакван проект за иновативни уеб решения. В началото на 2015 година компанията стартира образователна инициатива “Академия UAnet”. В резултат на натрупаният практически опит и многобройните успешни проекти, екипът на UAnet създава възможност за споделяне на този опит чрез ораганизиране на различни обучения в IT сферата.

Академия UAnet, в партньорство с център за професионално обучение към ЕТ ” Дълголетие – Гинка Генова” (лиценз № 201112893), предлагащ курсове за обучение по интернет реклама, уеб дизайнелектронна търговия и компютърна сигурност.

Работим за развитието на българската ИТ индустрия, като създаваме възможност за обучение и реализация на талантливите и мотивирани хора да реализират своите идеи в реални бизнес решения. Предоставяме качествено и достъпно за всички възрасти и хора обучение, което осигурява успешен старт в кариерата и подпомага развитието на цялата индустрия.

Предлагайки качествено професионално обучение, ние се стремим да развием у курсистите съвременни практически умения и да предоставим фундаментални теоретични знания, които да им гарантират успешен кариерен старт в динамично развиващата се софтуерна индустрия.

В рамките на „Академия UAnet“ курсистите придобиват изключително ценни умения и много практика, като развиват аналитичното си мислене, изграждат навици за работа в екип и отделят внимание на качественото създаване на софтуерни продукти.

При нас работят високо квалифицирани специалисти в съответните области на информационните технологии, притежаващи отлични професионални качества и богат практически опит.

UAnet e компания специализирана в разработването на уеб базиран софуер: уеб дизайн, електронна търговия , мобилни приложения, SEO оптимизация, интенет маркетинг, интеграция с Google, хостинг.

Данни за компанията :
Име на компания : “АЙБЕЙ” ООД
ЕИК: 103194020
ДДС №: BG103194020
Адресна регистрация : ул. “Евлоги Георгиев” № 39A, 9010 Варна, България

Комисия за защита на личните данни:
Регистрационен №: 417011

За повече информация относно услугите на UAnet посетете : www.uanet.eu